Na trojku mezi padajícím listím

11.10.2019 18:35


Tak o těchle dámách vím vlastně od začátku, co provozují praxi. Že jsem zašel až nyní způsobil fakt, že příliš nepreferuji tuto věkovou kategorii; navíc jsem neměl momentálně zrovna volbu když trojku asi teď nikdo další v Brně nedělá...?
Každopádně nelituji.
Obě jsou pořád za Semilassem, přízemí starého baráku. Na schodech sedí parta puberťaček, zdraví mě s širokým a vědoucím úsměvem (...však my dobře víme, proč jsi sem přišel!). Iwa má už v telefonu dost sexy hlas, vypadá na svůj věk dobře a hned mi představí svoji kolegyňku. Kety - nebo Katrin - je mladší, prsatější a celkově silnější. To však vítám, vím že bude čeho se chytit.
Po obligátní návštěvě koupelny uléhám na břicho a nechám se masírovat. Holky to nešidí, pěkně mě všude prohmatají až vrním jako kocour. Brzy už "masíruji" i já je, sjíždíme k intimním místům a k orálu není daleko. Pokynu Kety ať si mi sedne na pusu a začínám jí tam rejdit jazykem... Hned se chytne a sama mi jezdí po obličeji, doslova přiráží k mému jazyku za hlasitého doprovodu. Snažím se co to jde, ale po chvíli musím kvůli bolesti v krční páteři ustat. To je však rychle napraveno, pod hlavu dostávám polštář a pokračujem; jakmile se nabažila tohoto, strká mi do úst bradavky, ztvrdlé jak špunty. Iwa mezitím dosedla na koníčka a rajtuje - nebo spíš imituje kolíbku. U toho je nevýhoda, že se skoro nedá přirážet. Tak se věnuji dál Kety, která pořád nemá dost! Jen skončí Iwa, už ho má v sobě Kety a já makám dál až mě z toho bolí kolena... Pak si lehnu na záda a rajtuje pro změnu ona. A pochopitelně prostřídáme polohy.
No nebudu napínat, vydrželi jsme všichni celou tu hodinu. Doufám že alespoň Kety se udělala, je dost temperamentní; Iwa říká že je tam poměrně nová, takže asi měla předchůdkyni. Každopádně oněch 2.000 nelituji, nejen že to byl příjemně strávený čas ale řádně jsem si během něj "protáhnul kostru", čili mělo to i efekt takříkajíc terapeutický. Jen kdyby to ještě tak hradila pojišťovna!
Repete někdy v budoucnu ano, jen musím opakovat, co jsem řekl Iwě+Kety při rozloučení: "To víte, venku je tolik pěkných holek a já mám jen jednoho!"

 

 

 

Probuzení jara

19.3. 2019 12:20

Vyjdu takhle v březnu ven a co nevidím; dvě pohledné dívky okolo dvaceti, jedna poměrně všední typ, zato ta druhá! To bylo něco. Nejvíce mě na ní zaujala až ďábelsky pěkně tvarovaná prdel a stehna, obojí obtaženo v těsných, navíc vzorovaných, legínách. A jak tak šla, smyslně se pohupovala v bocích... Myslel jsem že zešílím.

Je vidět že jaro je tady.
Nemohl jsem se od pohledu na to čerstvé mládí odtrhnout a byl zároveň rád, že mě sex dokáže pořád ještě rozpálit svojí nezaměnitelnou vášní... Když potkám krásnou ženu, je to pro mě jako procházka vonící, rozkvetlou zahradou. Umím si ji vychutnat všemi smysly, doslova od hlavy k patě; od oslovení přes dobývání, líbání a nakonec v posteli nevynechám žádnou částečku jejího těla.
Pánové, přeji i vám úspěch v právě začínající sezóně.
 


 

 

Silvestr 2017

11.1. 2017 15:42


Po loňské pauze jsem se rozhodl opět 'vyrazit do ulic', třebaže počasí v Brně nebylo zrovna toho dne přívětivé. A nezměnilo se ani kvečeru, kdy se všude válela nepříjemná mlha.

Avšak tento den je jen jeden v roce.

Po obědě jsem stručně zrekapituloval výsledky mých snah o jistou odvázanost na tuhle noc, strávenou v některém z podniků jakoby k tomu určených a dospěl jsem k pozoruhodnému závěru:


Amatéři:    soukromá párty

Nesytka:    páry a muži patřící k páru

Extasy:     páry a ženy

Vila Funny: jen páry

Hebi Glory: zavřeno pro nemoc

Klub Díra:  zavřeno


Takže pro mě jako trvalého singla ani ťuknutí... Tedy, čekal jsem leccos, ale že 'vybouchnou' všechny tyhle tipy - do jednoho! - tak to fakticky ne.

No nic, doma sedět nebudu. Vydal jsem se tedy po setmění práznými ulicemi směrem k centru. Překvapilo mě, kolik zábavních podniků mělo v tento večer (který navíc připadl na neděli) otevřeno. Zapadl jsem semtam do některého, tu si dal kafe, tu dvoudecku vína a přitom se nenápadně rozhlížel po ostatních stolech. (Černoch, sedící vedle, si nasadil silvestrovskou čepičku a pořídil veselé selfíčko, kteréžto obratem odeslal komusi na druhém konci sálu...:-)).

Tak nějak po deváté, kdy jsem už nějakou dobu chodil po městě a nahlížel přes průhledné vitríny do nitra kavárniček a vináren, padla mi do oka pěkná čtyřicítka, sedící osaměle a neklidně se rozhlížející kolem.

Probudil se ve mě instinkt lovce! Přiznávám, minulými lety už trochu pozapomenutý. Avšak co se v mládí naučíš...

Dovolil jsem si přisednutí k jinak prázdnému stolku a objednal další malé kafe. Po fingovaném hraní si s mobilem, navázal jsem pomalu konverzaci. Paní Marta (nebo tak nějak...? Jména si nikdy moc nepamatuji) se váhavě svěřila, že čeká na kamarádku která se kdesi zdržela. Domluvily se, že někam zajdou... Ona je rozvedená a bez přítele, ten od Marty prý je hasičem a mívá na Silvestra pravidelně pohotovost (bodejť!). Ale slůvko za slůvkem, a pomalu se vzdalovala od plánovaného programu, který nahradila moje společnost a objednávané červené vínko. Nakonec kamarádce poslal esemes, že už má jiný program, ať tedy nechodí.

Nuž, dámy a pánové...

Ti, kdo se mnou chodí na srazy vědí, že snesu vína docela dost a po více než litru jsem docela v pohodě a vím co dělám. Ale...buď toho bylo přespříliš, nebo mi nesedlo docela takové míchání značek a odrůd...prostě, nevím ani přesně kolik bylo hodin když jsme s Martou nasedali do taxíku co nás vyklopil na jednom z brněnských sídlišť.

(Doufám jen, že to bylo až po novoročním přípitku...)

Pak už si pamatuji jen útržky z výtahu, to jak jsem zapadl do koupelny a vyplachoval si ústa po tom všem vypitém, protože vím jak je to cítit. Ale už ne to, jak jsem se dostal do její postele.

Probudilo mě jakési strkání kolenem do břicha, náhle jsem napůl procitnul a jak už mám reflex z domova, pídím se po světelném údaji digi budíka: ten ukazuje asi tři čtvrti na pět, ovšem ne modrými - tak pro mé na tmu zvyklé oči - číslicemi, nýbrž nesmlouvavě a krvavě červenými. Rázem mi bylo jasné že jsem v cizí posteli a nikoli sám (jak se u mne s věkem stává čím dál méně častěji). Dáma nepřestává s odstrkováním, navíc k tomu přidává docela nedámské chrápání. Doslova cítím, jak střízlivím a sebezáchovný instinkt mi našeptává abych se ztratil. Je pravda, že nevím v jakou hodinu končí pohotovost brněnským hasičům a možná je to právě o páté ráno?

Vstávám a trochu se orientuji v pokoji. Jako pořádkumilovný starý mládenec nacházím svě svršky - i spodky - na blízké židli a všechno si to navlékám. Marta se zatím vrtí a převrací, nemá zřejmě nijak sladké sny. Nebudu ji budit, z tohoto je lepší vybruslit odchodem po anglicku...

Nechala klíče prozíravě v zámku (takhle by se manžel nedostal nepozorovaně dovnitř). Takže jimi otáčím a sjíždím dolů výtahem. Je to panelák. Pak ještě hodnou chvíli bloudím mezi věžáky až narazím na hlouček mladých; ti mě nezištně dovedou až k zastávce nočního autobusu. Už nevím, která to byla a ani na číslo autobusu bych si nevzpomněl. Ale tak asi to má být. Samozřejmě vůbec nevím, zdali tu noc byl mezi námi nějaký sex či ne, ale to asi není důležité.


Poučení: To, že jste s někým spali neznamená ještě, že byl nějaký sex.

               Nepijte na Silvestra alkohol, pokud si jej chcete pamatovat celý!

 

 

Návštěva v klubu Hebi Glory

 

9.12.2017 13:45

Tento nedávno otevřený (13.10.2017) brněnský podnik nabízí návštěvu komukoliv bez omezení, kromě těch obecných - plnoletost, vstup ve střízlivém stavu apod.
Po zaplacení vstupného 180,- Kč jste uvedeni po schodech dolů do samotných prostor klubu. Ty sestávají z baru a mnoha přilehlých, vzájemně propojených místností a místnůstek, decentně osvětlených červenými lucernami. Tou největší je patrně kino, kde vám po usazení v pohodlných koženkových pohovkách běží před očima nekonečná smyčka pornofilmů.
Velmi kladně hodnotím odložení si bundy, kabátu i ostatních věcí do uzamykatelné skříňky, jakož i možnost diskrétního vstupu zadem z parkoviště. Na baru obsluhují dvě slečny, jedna vskutku nadměrně přírodou vybavená (prsa č.8!), přičemž ceny nejsou na poměry nijak přehnané - např. kafe si dáte za 50,-.
Bývá otevřeno od 19h a pravidelně se tu pořádají tématické akce.
Návštěvníci začínají hromadně přicházet ale až po 21h, prostory se začínají plnit. Napočítám už 5 žen a více než 10 mužů, což by odpovídalo slibovaným hrátkám: ženy s více partnery. Časem se však ukazuje, že tato annonce se toho večera nenaplní; ženy se ztrácejí od baru s těmi partnery, se kterými už přišly. Jedna dvojice se muchlá hned u baru, další během představení v kině a ta, která vůbec nestojí o sledování cizíma očima, se zavírá v jedné z kabin, určených ke glory hole. (Přes ni se dá také její přítomnost zjistit, neboť z otvoru zřetelně vyčuhuje dámská kozačka...:-))
Večer s námi tráví rovněž dvě transky (muži převlečení za ženy), jedna trochu hubená a ta druhá, hmm decentně řečeno, víc při těle. Proti gustu...?
Celkové resumé není jednoznačné. Podnik toho nabízí za nijak přehnané vstupné celkem dost, tak třeba kabiny kde běží na malých obrazovkách videa, takové jsem kdysi viděl ve Vídni a platilo se tam 10 šilinků za 1 min.; tady je mají v ceně vstupného. Na druhé straně, některé z žen byly po vstupu hodně nesmělé a bylo vidět že nemají moc chuti do nějaké větší akce - v tom se celkem dost mužských návštěvníků jistě zklamalo. Nevím, zdali se dá dělat z jediné návštěvy konečný závěr, možná že klub ještě někdy navštívím...
A o tom pak zase napíšu.

 

 

Zpráva o summitu v Brně

aneb

Večer v klubu "Díra" 2

28.3.2017 15:35

 

datum: 24.3.2017


trvání: cca 4 hodiny

počet účastníků: 15 + 2
z toho 2 z Prahy, 12 z Brna a okolí, 1 nezjištěného původu

Delegáti se scházeli postupně během první hodiny, načež se rozproudila živá debata na intimní téma; zprvu bi- a trilaterální, brzy se však dostala na multilaterální úroveň.
Obě delegátky ukazovaly všechny stránky věci v plné nahotě a neváhaly se do témat, v zájmu názorných ukázek, zcela ponořit. Přitom byly snadno zbourány všechny jazykové i jiné bariéry.
Mnozí se oháněli velice tvrdými argumenty a tak není divu, že po prvních dvou hodinách byl jeden z účastníků zcela vyřízen a odmítl dále diskutovat. Naštěstí se mohli ostatní věnovat tématu i bez něj. Ovzduší vzájemné důvěry pozvolna houstlo a vztahy se oteplovaly. Posléze byly i obě delegátky zmoženy neustálým zanořováním do hloubky a ukazování věcí ze všech možných poloh, takže moderátor vydal pokyn k ukončení summitu. Osvěžení účastníkům přinesla až zlatá sprcha v koupelně, před odchodem do šaten.

Memorandum: Dle všech náznaků dosáhla jednání vytčených cílů a tak všichni účastníci odcházeli uspokojení (někteří i vícekrát!) a s tichým příslibem případného opakování dnešního summitu.
O celém jednání byl pořizován video záznam, který se v nejbližší době ocitne v médiích. Více:

https://supersperma.com/videa-z-akci/
 

 

Večer v klubu "Díra"

5.3.2017 19:48

 

Bylo to docela příjemné probuzení ze "zimního spánku", když jsem se dozvěděl o chystané páteční akci. A dokonce v úplně novém podniku.
Je umístěn ve sklepních prostorách domu na Lidické, vchod je natolik diskrétní že jsem jej ani nemohl najít a skončil zprvu v kuchyni blízké čínské restaurace.
Nakonec se vše v dobré obrátilo a sestupuji dolů po schodišti. Majitel mě vítá a ukazuje, kde se přezout; vyfasuji místo obuvi vietnamské "ťapky", v nichž se teprve učím chodit. Pak se svlékám a spolu s jedním Rakušákem odcházíme do sprch. Ano, správně - dnes se tu koná gang-bang. Koupelna stejně jako ostatní interiér blýská novotou, všude čisto a uklizeno. Investice ze strany majitele jsou tu vidět, žádná snaha o šetření na úkor hosta.
Po návratu k baru potkávám dnešní ústřední aktérku, 22letou Lucinku a seznamujeme se. Zatím je nás málo, teprve 3 návštěvníci a tak vyčkáváme až do 19 hod. Zatím si někteří dělají testy na HIV a jsou negativní. Já ale chodím na bezplatné a tak použiji, jako vždy, sadu kondomů.
Nakonec odcházím s Lucinkou do místnosti nadepsané velkámi písmeny: MRDÁRNA. To aby bylo každému jasné, co zde má dělat. Ale dle vyjádření personálu se nic nestane, přenesou-li aktéři svoje hrátky do kterékoli části klubu, který je řešen formou dlouhé chodby, otevírající se na druhém konci již zmíněným prostorem baru a mající po obou stranách vchody do koupelen a WC.
V intimní místnosti postrádám červené tlumené světlo a povlečení na koženkovou postel. Koženka by docela chladila naše těla, řešíme tedy věc přinesenými ručníky. Lucinka je dost upovídaná, takže je třeba jí něčím pusinku ucpat - a hádejte co v ní má nejradši? Po chvíli si aktivitu v orálu prohazujeme a brzy vím, jak citlivá je na poštěváčku... Načež střídáme polohy a Lucka zažívá první orgasmus dnešního večera. Přitom si všímám Rakušáka, co nás chvíli sledoval a myslím, že se bude chtít připojit. Kupodivu se otáčí a mizí pryč; pak jsem se dozvěděl, že úplně odešel protože myslel, že akce se bude konat s jinou holkou. Tak si dáme krátkou přestávku.
Během ní přibyl do klubu jiný host, ten už se pobízet nenechal a tak znova na pokoji se u Lucinky střídáme. Nakonec se dozvídám, že má přede mnou trému a kvůli ní nemůže akt dokončit...rychle jsem pochopil a po anglicku mizím do sprch. Po pár minutách mě zvolání Lucky ubezpečuje, že dílo bylo zdárně dokončeno!
To je pokyn pro posledního z nás, který si nepřál diváky a rozdá si to s Luckou sám a jako poslední.
Pak už jen se pomalu obléct a pár minut posedět s personálem u baru, nežli se s přání hodně zdaru loučím.

Sečteno a podtrženo:
Celkový dojem jak ze zařízení, tak z chování majitele i personálu velmi dobrý! Malé chyby a nedodělky jsou omluvitelné tím, že podnik začíná a jsem si jist, že napříště se dočkáme nejen jejich odstranění ale třeba i velkého zrcadla v intimní místnosti. Oceňuji, že zde na mě nikdo nespěchal a celkově jsem na místě zůstal 3,5 hodiny.
Třebaže se avizovaný gang-bang vlastně nezdařil, za tisícovku jsem strávil pěkný večer v milé společnosti. Ovšem bude třeba zajistit, aby děvčat bylo více, jedna či dvě přece jen nestačí a to tím spíše, že majitel nehodlá fungovat jako klasický privát. Navrhnul jsem mu také aby v odpoledních hodinách pronajímal prostor jako azyl pro milence, což by jistě nebylo marné - už vzhledem k šikovné poloze, skoro v centru Brna.
Přeji hodně zdaru a někdy zas na viděnou.

 

 

PF 2017

19.12.2015 14:15

 

Ne, nezapomněl jsem na vás. Jen se dostávám z deprese po pádu privátu Mia v Brně mezi podprůměrné podniky tohoto typu.

I tak přeji všem úspěšný další rok.

 

 

Největší ženské tajemství

aneb

Nokid: The Prequel

11.11.2015 13:50

 

Každý psycholog vám potvrdí, že psychicky zdravý člověk se skládá ze tří osobností. Jsou to: Ego,
Superego a Id.

Ego je až dětsky bezstarostné, hédonistické a dobromyslné Já.

Superego je slupka, která obaluje Ego a drží jej na uzdě. Takto se jevíme svému blízkému okolí v pracovním,
sociálním a vzdáleně příbuzenském kontaktu.

Id je divošké, nespoutané zvíře, které se nechá řídit jen svými pudy, zvláště pudem zachování jedince
a zachování rodu.

 

Když jsem se poprvé sblížil s děvčetem, promluvila ze mně osobnost Ego. Tehdy a tak vzniknul nokid.

 

Ale naproti tomu, ani já nechtěl být bez lásky. Zamiloval jsem se poprvé - a dala přednost kamarádovi.
Zamiloval jsem se podruhé - o řadu let později - a byla vdaná.

A tehdy jsem hořce zaplakal. Když jsem se po nějaké době z toho dostal, zvolal jsem: 'Když jste ženské
takové a nechcete mi dát lásku, dávejte mi aspoň sex!' A dávaly, kupodivu.

Už více než dvacet let.

 

Říká se, že kdo nemá štěstí v lásce, mívá je ve hře. Nevím, zatím jsem žádnou velkou výhru nezískal.

 

Ale vy teď jste celí napjatí, kdy už prozradím konečně ono velké tajemství. No ano. Trvalo mi taky
dlouho, nežli jsem přišel na to, že v lidském druhu se samci dělí na chovné a tažné. Chovní jsou ti mého druhu: dobří zvláště na sex a případné zplození kvalitního potomstva.
Tažní živí rodinu a poskytují jí ochranu; často nezávisle na tom, že nejsou otci dětí které v ní vyrůstají.

Dofám, že jsem nenasadil někomu brouka do hlavy. Ale takto dopadají výzkumy DNA v mnoha rodech. A bylo tomu
tak zřejmě odpradávna, neboť k čemu jinému by biologicky sloužila ženská nevěra?

Muži jsou vedeni přírodou jaksi automaticky k rozsévání vlastních genů v co největší šíři, ale ženy?
Vysvětlením mnohého úletu - samotnou konkrétní ženou mnohdy nepochopitelného - tkví v okamžité chuti na styk, podpořené plodnou fází jejího cyklu. Ano, dnes používáme hromadně antikoncepci, jenže i tak se příroda hlásí o svá práva...

Je to až primitivně jednoduché.

Jenže dostat se z jedné kategorie samce do té druhé už vůbec jednoduché není. Ba spíš bych řekl že nemožné. Ano, jsou sice již příručky typu: 'Jak dobývat ženy' a 'Jak dostanu každou ženu do postele', jenže...

Zkusmo jsem jednu takovou přečetl. Neříkám že autor by si vymýšlel, i když v pár věcech jsem s ním nesouhlasil; ze života jsem si to odnesl totiž jinak. V hlavních zásadách má pravdu. Ale je třeba dodat, že po přečtení (nebo raději prostudování?) takovýchto knih, se z ušlápnutého a nezkoušeného jedince lamač dívčích srdcí rozhodně nestane! Tyto příručky vás sice upozorní na nejhrubší chyby v namlouvacích rituálech, ale úspěch, ten skutečný úspěch u druhého pohlaví - ten je podmíněn tím co je řečeno nahoře.

Tedy kam si vás žena zařadí... Je bytostí zdánlivě vrtkavou a náladovou, avšak její intuice směrem ke třídění uchazečů o její klín je nesmírně přesná...

Chovný nebo tažný, toť otázka. A v jejím zodpovězení tkví celé tajemství žen.

 

 

Sněhurka aneb Sedm na jednu

14.5.2015 10:24

 

Již delší dobu mi vrtala v hlavě myšlenka zúčastnit se nějakého pořádného gang-bangu. Pro ty kdo nevědí, je to když si ženská užívá s více chlapy naráz.

Stále mi to nějak nevycházelo, až letos v květnu se konečně zadařilo!


Po domluvě přes mail jsem jedno úterní odpoledne navštívil známý baráček v Obřanech. Holka, krásná jako obrázek, prsatá a milá, nás uvítala skoro hned u vchodu.
Byla ještě hezčí než na zaslané fotce, a tak jsme si hned dali pusu. Vše bylo již připraveno a první 3 účastníci klání byli na místě.

Ještě zavolat kamarádovi co se opozdil a hurá do sprchy!

Tentokrát jsem začal iniciativně jako první: holku jsem nejprve svléknul z rafinovaného korzetu (zapínání vzadu na háčky, tak víte jaká je to robota), pak pomazlit s prsíky, sukýnka, kalhotky i punčošky musejí dolů.

Škoda že se nechtěla líbat, to ale nedělala s nikým.

Pak jsem hned přilehl mezi její sladce otevřená stehna a chvíli ji lízal. Holce to udělalo dobře, pochopitelně...jakpak ne. Mezitím jsem sledoval, jak ostatní dva nabídli svoje ocasy její puse, které oba vděčně přijala a dala se do orálu.

Postupně přicházeli další kluci a tak jsem uvolnil svoje místo k zásuvu jiným a sám se přesunul rovněž k rozdychtěné pusince. Celé se to správně rozjelo a obšťastňovali jsme ji ze všech stran. Brzy došlo na anál - ale ještě předtím dospěla k hlasitému prvnímu orgasmu. Ty se pak v dosti pravidelném intervalu opakovaly, holka je prokládala dalšími slastnými vzdechy... Střídali jsme se na ní bez problémů, každý věděl že se na něj dostane a tak občas klidně stáli dva i tři ve frontě.

Byl tam jeden, vysoký a štíhlý co to do ní bušil jako hluchý do vrat. Ten ji bral i zezadu, přitom mocně plácal po prdeli (zůstávaly jí na ní otisky), maně jsem si vybavoval jízdu na voze s koňmi, zvláště když ji chytil zezadu za ruce jako opratě a takhle doslova cválali, ještě scházel pokřik: "Kobylko, hyjé!" Ten snad žije někde na farmě?

Srandy tam vůbec bylo celou tu dobu dost, třeba když jsem ležel pod ní, ona hlavinku položenou na mé a jeden co jí ho chtěl dát na další orál, mi ho málem strčil do huby.
Prostě seshora na to dobře neviděl... Nebo když šli na sendvič (a to dělala dokonce dvakrát, s různými dvojicemi) a my ostatní sledovali jak ten dole rudne námahou a přidušením. Jo, to jsem
neřek', že anál jí vůbec problém nedělal?

Prostě špílců bylo tolik, až jsem čekal že mě někdo okřikne s tím - "Hergot nokide přestaň, tady se
nedá mrdat!".

Ale jinak - to víte že dalo, naše holka udělala ochotně všechno o co jsme si řekli. Dokonce jednomu i vylízala prdel, když ji nastavil... A v krátkých mezičasech kdy ho tam neměla, si ji alespoň mnula prsty, tak byla chtivá a vášnivá!

Kluci jí stříkali na obličej i do pusy, na bříško a kdoví ještě kam, že si to nestačila utírat a já jednou málem neuhnul.

Po asi půlhodinové pauze na kafe a pokec se pokračovalo druhým kolem. Jeden z borců tohoto klání se ale rozloučil s tím, že dá druhé kolo už jinde s jinou. I tak nás zbylo dost. A opět orál, klasika, anál i opakovaný sendvič...
Udělal jsem to, co ještě nikoho nenapadlo a sice, jak ležela, obkročil jsem ji a dal ho mezi prsa, pěkné přírodní trojky s dobře naběhlýma bradavkama. Chvíli jsem jí tam jezdil, dokud nás
to bavilo. Nakonec šel s ní jeden i na 69, to už ji ale měla hodně rozmrdanou a tekla jako vodopád. Proti gustu...?

Celkem se nás na ní vystřídalo 7 (i když žádný trpaslík mezi námi nebyl), ona měla 6-7 orgasmů a trvalo to celé skoro 3 hodiny. Nakonec na můj dotaz: "Byla jsi uspokojena...?" odpověděla:

"Docela jo, ale pár dalších by ještě bodlo!"

Což je naprosto odzbrojující, viďte. Ani nás všech sedm ji nestačilo utahat! Prostě báječná holka, jen více takových, píšu jí i organizátorovi velkou jedničku. Ještě musím podotknout, že ten se na nás chodil jen chvílemi dívat a sám se neúčastnil, což zjevně nikomu nevadilo.

Sdělil nám rovněž, že další podobné akce již připravuje i s dvěma jinými holkami, takže se budu těšit a ohlídám si abych to nepropásl.

Za tu zaplacenou tisícovku takovéto vydařené odpoledne jistě stálo, no ne?

 

Na pokračování téhle okružní cesty polosvětem Brna se budu těšit jako váš průvodce...

 

 

 

 

Jak jsem oslavil Silvestr 2014

2.1.2015 14:15

 

Tak jsem se rozhodl po dlouhé řadě mých 'zápecnických' silvestrovských večerů, strávit tento poslední kus roku tak trochu jinak. A nejen kvůli tomu mizernému programu v TV, jaký už dlouho nepamatuji.

A nebyl bych to já, kdybych si nevytipoval něco zcela speciálního!
Již jsem slyšel leccos dobrého o wellness v Želešicích, jen pár km za Brnem. A tak přes server Amateri.cz jsem se přihlásil na silvestrovský sraz coby jeho člen; i když doposud jsem na srazy nechodil. Takže malá premiéra s šancí k seznámení se s dalšími zajímavými lidmi.
Nedal jsem se odradit jistými zmatky k nickách a pohlavních identitách účastníků, zjistil si dopravní spojení a pak už se týden jenom těšil.
Úderem 19 hod, kdy se začínalo, nás bylo jenom asi 7. Aby řeč nestála, hrály se šipky které jsem předtím vůbec neuměl, ale poddalo se to. Pak přišly k slovu společenské hry, které jsem tak trochu oprášil ze své paměti a které opět hodně pobavily účastníky.
Po 21 hod. začalo být živo, přišlo několik parádních holek a tak bylo jasné, že to teprve vypukne. Hned jsem najel na tu první, ale byla tam ve skupině kluků co přišli spolu s ní, takže mě docela odpálkovala. Ta druhá vypadala nejdřív, že by si dala říct, tak jsme do ní spolu s mým novým kámošem nějaké dvě hodiny dělali...šla s námi do vířivky kde jsme svorně obdivovali její krásné vnady, pak tančila go-go u tyče, s klukama, s holkama... Za tu dobu nebylo snad uvnitř chlapa který by ji neosahal - a právě v té době dosáhl celkový počet účastníků nějakých 30, odhaduji. Z toho asi 8 bylo ženského pohlaví.
Nuž, nebudu napínat, kámoš se ke mně naklonil s poznámkou, že s námi ta holka nahoru do pokojů nejspíš nepůjde, totiž proto že má uvnitř svého kluka který to nedovolí. Přijal jsem to s pokývnutím a stejně jako on jsem se tentokrát mýlil...
Buď jak buď, začal jsem se zaměřovat na třetí, která po mě ostatně sama vyjížděla. Rychle jsem si zjistil, že má nedaleko přítele a tak jsem se nejprve dovolil jeho. Sice se trochu smál, říkal že se mi to stejně nepovede ale když ano, bude pro tentokrát moje... Jenže to mě ještě neznal! Vlilo mi to novou krev do žil, to bylo to co mi scházelo, opět jsem mohl ženu dobývat! Viděl jsem, že ráda tančí, tak jsem se pokoušel taky, ačkoliv na to moc talent nemám, protentokrát to docela šlo, v tom ploužáku jsme se beztak víc líbali a osahávali nežli tančili. Byla uchvácena mým francouzákem a příslibem fantastického orálku, a třebaže si neodpustila to obvyklé ženské zdráhání, vše bylo na dobré cestě. Solidárně jsem přivolal kámoše, neboť jsme byli domluveni že kam jeden - tam i druhý, a i s jejím přítelem jsme se odebrali nahoru. Nešlo to sice tak přímočaře, neboť si na poslední chvíli smyslela že chce jednu z ostatních holek s sebou, jenže ta zase nechtěla a skutečně jsem ji neviděl za celý večer svlečenou, snad ani do vířivky nešla.
Ještě je třeba podotknout, že ta první holka o které jsem zde hovořil, odešla s kluky cca před půlhodinou stejným směrem... Později o ní ještě uslyšíme!
Na pokoji jsme se všichni pomalu svlékali a rozehrávali to nanovo, vzrušení stoupalo a došlo už na orál a honění, přičemž jsme věděli že ta první je s ostatními vedle nás, v zadním pokoji. No a znova problém, ta naše si nedala vymluvit že vedle není ta 'její' a pořád uhýbala před zásuvem. Nakonec nedala jinak a museli jsme jít všichni za nima, kde si nejprve lehla vedle a nechala se mazlit na prsou, zatímco kámoš připraven zezadu chystal nástroj. Jenomže se ohlédla a po spatření takového kladiva prohlásila, že se do ní nevejde a pak jsme ji už neudržel ani já. Sklouzla dolů a přidala se ke skupině. V místnosti bylo jen intim osvětlení a tak jsem až zblízka spatřil, že tam byly místo jedné dvě - a s údivem jsem poznal tu naší malou, jak nás dvě hodiny rajcovala a pak nechtěla dát!
Vůbec jsem si nevšiml kdy tam proklouzla - a že jsem si to všechno nějak hlídal - zřejmě ale zná nějakou nenápadnou zkratku... A to bylo řečí jak ji ten její kluk střeží.
Tak si jen představte onen vpravdě biblický výjev:
Na jednom! dvojlůžku je naráz 7 kluků se třema holkama, různě ležících a klečících, jedna mladá odpočívá v náručí kluka a přitom jí líže jiná holka, třetí pak leží na boku, honí klečícímu péro a přitom kňourá v orgasmu, který jí dodává jiný kluk co ho do ní pere zezadu... Ostatní, už unaveni odpočívají a všechno se jakoby zpomaluje, ztrácí důležitost... A já to celé sleduji vleže shora a zblízka, nevím jak dlouho ale krásně, celé to působí jako nějaký živý obraz, nějaká antická epopej, ta postel je jakýmsi oltářem rozkoše, ze kterého vychází intenzívní záře a na který bylo právě obětováno vrcholnou slastí...!
Avšak vše má svůj konec, kámoš se totiž začal pokoušet ještě připojit, péro měl zas nahoře takže to chápu... I když jsem jej varoval, že je už přeplněno, no není divu že ho ty dvě plácaly po všetečných rukách! I jinde. Spíš se divím, že je to dvojlůžko všechny uneslo, to muselo být tak tři čtvrti tuny živé váhy, uf!
Milostné akce spěly však pomalu k závěru, chlap má vědět kdy odejít a tak jsem si stejně jako ostatní natáhl kalhoty, dopil svůj litřík červeného, pak vyzvedl věci ze skříňky a zaplatil. A samozřejmě, obligátní rozloučení opět s pusami a výměnou kontaktů.  Řešil se pak ještě odvoz, ale s tím už nebudu unavovat, o půl čtvrté ráno jsem v nacpaném autě opouštěl místo rozkoše a zhruba za hodinu byl doma.
Celkově jsem byl spokojen, hlavně že byla příležitost k dobývání dámského klína s nejistým výsledkem, jak už mi to po návštěvách privátů scházelo.
Ani náklady nebyly nijak závratné, celkem mě to stálo 580,- i s cestovným, pořízením ochran a slušným trigeldem obsluze. Za to jsem dostal občerstvení švédský stůl (ale zobal jen minimálně, abych se udržel v kondici po celou noc), celý litr jakostního červeného, vířivku s krásnou 20ti letou kočenou na 45 min, půlnoční přípitek šampáněm a milou erotickou společnost na řadu hodin. Takže všechna plus, uvidíme podle dalších akcí Amatérů, kam bych zase mohl zajet. I když dobrého jen po kapkách, jak se říká.

 

 

 

 

 

 

 

 

10.12.2014 15:15

Nu což, oslavil jsem nedávno dost kulaté výročí, ale muži přece nestárnou...jen jaksi zrají.
A možná - někdy - i dětinští.
Budete se smát, ale onehdy se mi toto stalo.
Vyjdouc v knihovně z výtahu, otevřel jsem dveře do studovny a podržel je mladé slečně, kráčející krokem laňky za mnou. Za ono gesto gentlemana, jenž mi už dávno přešlo do krve, mě obdařila překrásným úsměvem... A věřte či ne, cítil jsem se v tento okamžik lépe, nežli bych se s dotyčnou vyspal!

Ale po zamyšlení se nad tím, mi to až tak divné nepřišlo. Třebaže počet mých postelových partnerek se pomalu dodýká třech stovek...kolik z nich se na mě vlastně upřímně usmálo? Jak málo je lásky a jak hodně sexu? Jen nezáviďte vy mladí. Budete-li mít X let den co den samou šunku, budete až zoufale toužit po obyčejném chlebu s máslem. To si pište.

I když jsem poznal všechny myslitelné typy žen, jen vyjímečně mi daly okusit pocit, že jim na mě záleží a že mi chtějí vytvořit domov, tedy místo o kterém budu vědět že mě na něm někdo očekává a těší se až přijdu.

Tohle se mi v životě nepovedlo.

Někdo by jistě mohl říci: On je dítě štěstěny, vsadí si a hned vyhraje, ukáže prsem na hezkou holku a hned se mu svlíkne... Ona to je a není pravda. Jak ve hrách a loteriích, tak v lásce sbírám vlastně jen malé ceny. Ano, vyhrávám, ale ne jackpoty.

Navíc, jak ubíhá čas, stále častěji musím za potěšení s druhým pohlavím platit. To by nebyl až takový problém, horší je ta jistá odosobněnost transakcí. Holka je se mnou kvůli penězům, nemívá chuť si to také užít, celé sbližování je urychlené a jedná se vlastně o mechanický proces. Prostě; nějak se domluvíme co budu chtít, zazvoním na privátě, holka (nejčastěji studentka která to má coby brigádu) otevře, krátké představení, pak svléknout a sprcha, následně vejdu do pokoje a tam najdu holku už zpravidla nahou!

Žádné dobývání, žádné napětí, žádná milostná hra, která - a to si přiznejme pánové - je tak skvělá proto že její výsledek není předem zaručen! Prostě, je lepší nevědět odpověď na tu klíčovou otázku: Dá mi, či nedá? A právě tohle nám vlévá novou krev do žil, tohle nás motivuje ke snažení se o vítězství ve věčném souboji samců!

Jenže to ne, prostě mi na požádání roztáhne nohy, na požádání vzdychá, na požádání...všechno co jste si zaplatili. Hm, někdy až nuda.

A víte, na co jsem byl zvyklý já?

Vždy mě na ženách lákalo ono záhadné tajemství, v jehož tajení jsou ony pravé mistryně... Odhalovat jejich nejskrytější půvaby, čímž jsem také plnil jejich nejniternější přání, promptně a rád.

Rád ženy přirovnávám ke květinám: vždyť stejně jako ony, se přede mnou rozvíjely do všech tvarů, barev, chutí a vůní... A v tom je právě onen rozdíl mezi mnou a ostatními, ne tak úspěšnými. Vždy jsem si ženu dovedl náležitě vychutnat, asi tak jako pravý znalec vína, před kterým se pohár rozvine v tu nejpestřejší paletu barev, chutí a vůní... A se vždy novou chutí se pak ponořím do jejich hlubin!

Ale ženy se mi za to dodnes odměňují, naučil jsem se správnému chování se k nim, aniž bych pokaždé očekával nějakou intimní odměnu.

I zde - jako všude v životě - platí: co dáváš, to také dostáváš.

 

14.03.2014 15:34

Stalo se vám to asi taky.
Tedy - pokud jste muž a zkoušel jste štěstí v inzerci podobného ražení.
Rozhodíte inzeráty po všech známých serverech, nabízíte modré z nebe...a nic! Tak dumáte, kde se stala chyba. Přepracujete znění inzerátů, znova je tam umístíte, obrníte se veškerou možnou trpělivostí - a zase nic!

Přiznám se, že i já v době boomu těchto portálů zkusil své štěstí. Celkem jsem inzeroval na 10 webových seznamkách a navíc(!) jsem odpověděl na více nežli 100 nabídek od žen, co samy inzerovaly.

Výsledek
Obdržel jsem celkem 8 (slovy osm) reakcí, z toho byla:
1x pohoršená
3x nezájem, omyl
2x přestala odpovídat
2x šlo o prostitutku

Nedobral jsem se tak za několik týdnů úsilí k ŽÁDNÉ schůzce. I když jsem si vědom rozdílnosti v mužském a ženském chování, přesto mě takový chabý výsledek překvapil. Rozhodl jsem se tedy obrátit kartu a zkusit to z opačné strany.
(Je to věc stará již několik let, a tak mě prosím nespojujte s aktuálními inzerentkami!)
Založil jsem falešný profil jako žena. Prsatá blondýnka okolo třiceti, znechucená manželem a s chutí dohnat co se dá; to pro umocnění.
A nyní jsem byl překvapen podruhé.

4 reakce se objevily už do 1 hodiny po podání inzerátů!
45 reakcí bylo během prvních 72 hod
712 reakcí během prvního týdne od podání !!!

A teď jsem sednul a pokusil se všechno vytřídit. Po vyřazení omylů a duplo odpovědí mi zůstalo cca 700 odpovědí, z toho: 5x šlo o páry, 1x o 2 muže spolu, zbylých 694 pak tvořili samotní muži. Pouze jediný byl velmi dlouhý a podrobně popisoval, co dotyčný hodlá s dámou v posteli provádět - navíc bylo přiloženo foto celé postavy.
Dále jsem již maily nesledoval, pro únavu z takového množství. Jen podotknu, že "žena" podala jen poloviční počet inzerátů.

Celý výsledek lze tedy lakonicky označit jako 700:0, v náš neprospěch, pánové.
Nevím kterému z nich by dala skutečná inzerentka přednost, ale musí nám být jasné, že neobšťastní všech 700, ani kdyby sama chtěla. Šance najít touto metodou "báječnou milenku" je tedy takřka nulová a nestojí zato se snažit jít touhle cestou.
To říkám já.
A proto budu i nadále postupovat klasickou a pro mně osvědčenou cestou osobních kontaktů, ať už ve společnosti nebo nověji na brněnských privátech.

 

11.03.2013 16:18

Tak jsem si konečně splnil vytoužený cíl: mít dvě holky naráz!
Ačkoliv jsem už párkrát byl na švédské trojce (2 kluci + holka), tak přemluvit naráz dvě ženské se mi nikdy nepodařilo. A mimochodem, tomuhle se říká pro změnu ruská trojka, někdy se to zaměňuje.
Po zmapování situace mi vyšlo, že v Brně inzeruje stabilně šest dvojic, z nich jen jedna jsou mladé a ty dělají v klubu, takže cena bude nejspíš horentní. Ty ostatní jsou už všechno dámy po třicítce, které nabízejí akci jako lesbi-show, s pozdějším připojením. To mi vyhovuje, říkám si, nejprve trocha čumendy. Zatím jsem to viděl jen ve filmech a to není stejné jako live show. Navíc starší už si to jistě dovedou vychutnat.
Abych však řekl pravdu, ceny kolem dvou tisíc za hodinu se mi zdají přece jen přemrštěné, a tak jsem zavolal na to jediné číslo, které uvádělo: Ceny domluvou. Úplně znění inzerátu bylo asi takovéto: 2 zralé ženy nabízejí lesbické hrátky s připojením, Petra a Pavla 38 let/165 cm/65 kg, prsa 3 + 5. Po obligátní rezervaci 2 dny dopředu (aby tam čekaly obě) mě napadlo, že to vychází na pátek 8.března, kdy se slavívalo MDŽ. Pochopitelně jsem už v předstihu sháněl v okolí (privát je na Bayerově poblíž Lidlu) kytky, v tomto případě hned dvě, aby se děvčata nehádala...
Po prozvonění mi hodily dolů z nejvyššího patra klíč a mohl jsem vyjet výtahem.
Při seznámení jsem je potěšil kytkami a pusou na přivítanou. Třebaže mi řekly která je Pavla a která Petra, hned jsem to zase zapomněl jak je u mě bohužel zvykem. Byly obě již v župáncích, což mě trošinku zklamalo, neboť jsem se těšil na striptýzek. Ale nešť. Pak jsem si je prohlédl, odbarvená blondýnka je vyšší, tak 168, s prsy řekl bych velikost 4. Tmavovláska menší, někdo by řekl tlustá ale já se přidržím raději termínu plnoštíhlá s dobrými dvojkami, je možná o nějaký ten roček mladší. Rychle jsem je otipoval, u bloncky věk nejspíš souhlasí, jen bylo patrno - z mých zkušeností - že jde o kuřačku, která se nevyhýbá ani sem tam nějakému tomu panáku. Ne, určitě z ní nic cítit nebylo, jen byla takovým tím světským typem. (Nic proti ničemu.) Ta druhá bude spíš orálně fixovaná, podle postavy, tohle máme společné, říkal jsem si. Při krátkém rozhovoru jsme si ujasnili co chceme a nechceme; podařilo se mi usmlouvat z původně navrhované ceny 2.000 výraznou slevu, ale neřeknu kolik přesně. To kdyby je někdo navštívil po mě a odvolával se na to - jen se chlapci snažte sami! Navíc, těžko říct jestli tu víc zapracoval můj osobní šarm anebo onen svátek všech žen světa, možná obojí a taková kombinace může nastat beztak jen 1x za rok.
Dobrá, dohodnuto, i když s ohledem že v bytě ženy nejsou samy, zkracujeme původní hodinu na 3/4. Balíček bankovek strkám jako do kasičky mezi prsa té, co je má větší. Klasika, co?
Koupelna čistá, stejně tak vana a ručníky vyprané a pěkně srovnané do komínků. Vracím se do pokoje a žádám více světla, takže se rozsvítí lustr. Mám se přece nárok dívat. A začínáme. Holky se vášnivě líbají, hrají si s prsy té druhé. Svlékají župánky které od nich beru a položím do křesla. Pak se jemně vylizují, prstíky rejdí na poštěváčkách. Polohují se tak, abych lépe viděl a já koukám ze všech stran. Začíná mě to vzrušovat... Nejsou při tom příliš hlasité, ale vzdychání je slyšitelné.
Po necelé čtvrhodince mě samy vyzvou k připojení. Divím se a ptám, jestli se už tak rychle udělaly a odpověď je kladná. Jdu mezi ně a hned se mi věnují. Pokud někdo říká že šel na trojku a vždy se muchlal jen s jednou a druhá si lakovala nehty, nebyl jistě s těmihle dvěma. Tmavovláska se mi hned přisála na orál a druhá nabídla svoje báječná prsa, jakoby předem věděly co mají dělat. (Mimochodem, takže jsem tu tmavší otipoval správně! Mít ho v puse prostě zbožňuje.) Střídali jsme polohy, jejich ruce mě hladily po celém těle, sály mi bradavky, nabízely svá prsa a před koncem jsem blondýnu chvíli lízal. Tady mi pravda, moc nepřipadalo že ji vzrušuji, přiznala že to má raději od své kamarádky. Zkusil jsem tedy na obě svoji specialitku, která naštěstí právě u blondýny měla vysoce pozitivní odezvu. A co že to bylo? Inu, tohle prozrazuji jen holkám, tedy těm co se mnou hupsnou do pelíšku, jinak je to moje tajemství... Trochu nepříjemné bylo jen decentní zaťukání na dveře, připomínající že čas - jako obvykle při takové báječné činnosti - již vypršel. A tak znova koupelna a rychle do kalhot.
No jo, řeknete si, ten se má. Ale můžete mít taky, pokud o to stojíte napište mi mailem a číslo vám pošlu. Tady jej uvádět nehodlám, neboť web není k tomu určen. Jen mi pak ale nevyčítejte, jestliže byste nebyli spokojeni, můj pohled je subjektivní a respektující v každé osobě druhého pohlaví ženu a dámu. A fakt, že není každá s mírami vyžadovanými od modelek, pro mě jen představuje poutavou rozmanitost života. U těchle dvou vysoce oceňuji neformální přístup, snaživost o uspokojení klienta a celkově dobrou atmosféru, kterou mi vytvořily. Mají jemné, citlivé ruce a stejně tak pusy - ani jednou mě žádná nekousla, což se mi jinak na privátech poměrně často přihodilo. Nejsou čistými lesbami, ale bisex a v čísle už dobře secvičené, dělají to tak spolu půl roku. Navíc nepoužívají robertky ani žádné jiné uměláky, pomáhají si ryze přírodními metodami - pro mě je to sympatické. Obě jsou mezi nohama vyholené, ta menší je spíš takový smíšek a ráda plácání po prdeli. Tak jsem jí nakonec ještě jednou řádsky plácnul přes obě půlky...
A před odchodem z téhle svérázné oslavy MDŽ ještě mlaskly dvě pusy na rozloučenou.
Jedna věc mi ale přece jen trochu vadí, přišel jsem tam totiž o hřeben který jinak nosím stále u sebe. (Stejně jako krabičku s Primeros Gum.) Pochybuji však, že bych jej zapomněl na stole, spíš si to holky nechaly jako fetiš. Budiž jim přán, jednou jsem tak přišel i o slipy.
Přeji hezký den.

 

08.02.2013 14:30

Tak vás zdravím po delší době. Už jsem si myslel, že tahle stránka je pozapomenutá, ale stačilo nakouknout do statistiky a vidím, že návštěvnost přes 5 tisíc za minulý rok není zase tak malá...
Každopádně - v blogování tedy pokračuji, přes některé nově nabyté zkušenosti během posledních 3 let.
Jak možná víte, docela dost jsem navštěvoval priváty - což jsou soukromé byty, kde se za účelem placeného sexu nachází ne jedna, ale zpravidla více děvčat či zralých žen, pod dozorem pasáka či bez něj. Byl jsem jen překvapen jejich hustotou v některých částech Brna (jiná města jsem nezkoušel), například Kotlářská, Palackého (a Kr.Pole vůbec), Banskobystrická, Provazníkova a celé staré Brno.
Věc funguje tak, že sladká děvčata podávají ještě sladší inzeráty jak v tisku, tak na webu, s fotkami tu pravdivými, tu nepravdivými (rozuměj cizími) a snaží se tak nalákat na svoje vnady co nejvíc mužských zájemců. Normální ceny se v Brně pohybují od 8 do 15 stovek za hodinu, většinou se lze domluvit i na kratší čas. Ale co docela vadí a na co jsem nebyl zvyklý, je určitá chladnost v posteli, neschopnost si to prožít a užít, upjatost jen na tu finanční odměnu... I když je to pro holky práce, měla by bavit a mě přece taky těší když si to se mnou některá užívá. Nebo by raději za stejnou cenu seděly 12 hodin za pokladnou v obchoďáku?
Je fakt, že se najdou i světlé vyjímky. Jako třeba jistá 18-ti letá lolitka, svého času fungující na Přízově ulici:

Rozhovor s lolitkou
"Ahoj, měl bych zájem o hodinovou návštěvu."
"Tak to bude za 1.500, co budeš všechno chtít?"
"Přece to, co nabízíš... Říkali že jsi docela rozpustilá holka, co jí to nejde ve škole. Potřebuješ doučování, co třeba hodinu sexuální výchovy...?"
"...pffff!" vyprskla smíchy.
"Chceš vědět, jak to bude probíhat?"
"...mhm...jo."
"Budu jako tvůj strejček, co tě bude zaučovat názorným příkladem. Nejdříve ti povím rozdíly mezi kluky a holkami a taky ti ho ukážu."
"..."
"Budeme se líbat a ukážeš mi zase ty svou buchtičku. Pak mi ho nahoníš a vezmeš do pusy, až se mi postaví budeme mrdat. A jo, ty vlastně ještě nevíš, co to je."
"Nóóó, ale..."
"Copak?"
"Já raději dělám všechno pusou."
"Počkej, i výstřik...?"
"No...jasně. Vystříkneš mi všechno do pusy."
Tohle sice asi většina mužů (včetně mě) přímo zbožňuje, avšak z hlediska přenosu HIV se jedná o vysoce rizikovou praktiku. Pomyslel jsem si, že ďábel strojí svoje léčky na těch nejlákavějších místech...a náš slibný rozhovor s lítostí ukončil.
Mimochodem, nějak jsem zapomněl že sedím přitom v autobusu a spolucestující se už začínali kradmo po mě ohlížet...
A zmíněná lolitka? Už není v Brně, poslední zpráva o jejím výskytu je z Liberce.

Focení studentek
V roce 2012 jsem oprášil mou někdejší strategii s focením. To se vyhodí pár nabídek na pracovní servery, nějak tak na začátku léta, nabídne se až pět stovek za hodinu a pak jen hlídáte telefon. Je to celé formou takové letní brigády, já holky fotím jen venku, základem je 200 Kč, pokud by se neosmělila a nic víc mi neukázala než obličej a celou postavu. Pokud chce o stovku víc, pak musí odhalit obě prsa alespoň po bradavky a za 500 se mi musí ukázat alespoň na dvě minuty celá nahá. Průběžně pořizuji snímky s tím, že je to jen pro soukromou potřebu a nikde to nebudu zveřejňovat. Je fakt, že většinou i na ta prsa došlo, pokud jsme se dostali až do finále, tak skoro vždy následovala moje nabídka kompletního sexu za poměrně vyšší obolus. Holky byly někdy už samy dost vzrušené, to víte, hodina pózování pro fotografa, dělali jsme to v městských parcích, lesíkách a na dalších dost veřejných místech a tak někdy se mi podařilo je umluvit.
Tohle mi přece jen osvěžilo pohlavní život, po té fádnosti a mechaničnosti privátů, už proto že se jednalo o amatérky, ne profesionálky nejstaršího řemesla.
Ale bohužel, i léto jednou skončí.
 

24.04.2010 14:06

Směřoval jsem tehdy kolem teplárny na Cejl, když tu ve Špitálce mi padla do oka občanka, ležící na chodníku. Už seshora bylo vidět, že patří nějaké ženě a zblízka, že ta žena je velmi hezká a velmi snědá. Jméno u fotky dopovědělo: Lakatošová, a věk? Necelých 30. Měl jsem zprvu sklon odevzdat to na blízké Bratislavské na policii, ale podle adresy ona tam bydlela taky, tedy na stejné ulici. I když jsem přiznám se chvilku váhal, přece jen jsem dal přednost seznámení s hezkou holkou a po pár minutách už tloukl na dveře bytu v přízemí. (Zvonek jaksi nebyl, inu, brněnský Bronx.) Otevřela mi rozesmátá v pestrobarevných šatech a když zjistila, jakou pokutu a popotahování po úřadech jsem jí ušetřil, hned mě zvala dál a... "Nalitě si pánko, a eště do druhej..." Ti brněnští Cikáni neskrývají svůj původ ze Slovenska. Ochutnal jsem tedy něco, co byla asi tak směs starorežné, borovičky a slivovice, navíc řezané - no prostě dryják, ale měl grády a jaksi se mi to všechno vráželo do koulí. Anebo to bylo tím, že byl právě máj a venku to kvetlo? Buď jak buď, muselo to být na mě vidět, protože holka se přede mnou furt nakrucovala, zvedala sukně a tak, zvala mě do postele dost okatě - no temperamentní národ. Což o to, v bytě bylo relativně čisto, žádný smrad ani humus, ale byl jsem přece jen nervózní z toho aby se nevrátil náhle některý z příbuzných, ti nebývají nikdy moc daleko. Ale přece jen jsem se nechal přemluvit k orálu, ona klekla a já ve stoje, už to fičelo a její děcka nakukovaly z předsíně. Ujistila mě mezi dvěma šluky, že oni to tak dělají běžně, všechno před nimi, což i vzhledem k bytovým poměrům všude tady bylo pochopitelné. Tak tak jsem se udělal, když bylo slyšet za dveřmi něco jako mužský hlas v romštině, nečekal jsem a rychle obul tenisky, s kalhotama a bundou v podpaždí vyskočil otevřeným oknem na ulici, což jak jsem si dříve všimnul, je tu stejně běžný způsob odchodu z bytu jako dveřmi.
Tak nevím co se tam dělo pak, jen jsem se snažil upalovat co nejdál odtud...

Poučení: Vidíte, vyplácí se nebýt rasistou.

 

24.04.2010 14:04

Před pár lety jsem hodně chodil nakupovat k Lidlovi, až jsem si jednou, už z dálky všimnul mladé, 'udělané' holky co postávala u boxů s vozíky. Byla to taková, jak my amerikanisté říkáme blood'n'milk girl, no prsiska měla obrovská divže se jí nevyvalily ze šatů ven... Už dříve se tu dalo potkat lidi, kteří loudili po nakupujících z mně neznámých důvodů účty od pokladen, které oni právě obdrželi. Rozhodl jsem se, že ji sbalím stůj co stůj. Jak jsem se pomalu přibližoval ke košíkům, uzrála mi v hlavě přesná strategie!
Jakoby nic, nevšímavě jsem přistoupil k boxům a začal odpojovat vozík. Nechal jsem se přitom dotyčnou oslovit:
"Pěkný den přeji, blablabla, nedal byste mi prosím svůj účet, až se budete vracet?"
Otočil jsem se na ni, podíval se bezelstně do jejích očí (tedy chtěl jsem, ale zrak mi jaksi sám sklouzl níže, tedy do jejího výstřihu) a pravil:
"No a co za to?"
Trochu se zarazila, ale reagovala:
"Pěkné slovo. Děkuji."
"To je málo! Dostanu...dostanu od vás taky pěknou pusu...!"
Zarazila se znova. Já se usmál a zmizel v hloubi chrámu konzumu. Po chvíli jsem byl zpět a děvče tam ještě stálo, jak jinak. Ukázal jsem malý papírek.
"Tak co bude, slečno? Dáte mi tu pusu?"
Lehce se začervenala.
"No ale... Já..."
"Ale ano, vy mi ji chcete dát! Jen se to stydíte říct... No tak. Jste přece moderní holka, v 21.století, a s takovými přednostmi...hm, a hned dvěma přednostmi...!
Můj zrak neomylně směřoval na ty její obrovské polokoule. To už byla opravdu ve velkých rozpacích. Ale aby předešla tomu, že nás začnou sledovat další nakupující, nahnula se ke mně a vlepila mi tu 'koupenou' pusu. Podal jsem jí účet a než se stačila vzpamatovat, políbení jsem jí oplatil, jen to mlasklo:
"A tahle byla zas ode mně. Mimochodem, co děláte v sobotu? Já bych se šel podívat na toho paviána Heika, jak nedávno utekl ze ZOO, šla byste taky? Jaký je na vás telefon?"
Ledy byly prolomeny, dala se do smíchu.
I když jsme se pak sešli před ZOO, Heika jsme ani jeden neuviděli. Vzpomněla si jako na potvoru, že mají u přehrady chatu a že by ji měla zkontrolovat. A náhodou měla u sebe i klíče... Co se dělo pak uvnitř, nikoho jistě nepřekvapí a tak to nebudu popisovat.
Jen připomenu, že na co chtěla tehdy ten účet mi zústává dodnes záhadou. Prostě už jsem neměl kdy, na tohle se jí zeptat...

 

24.04.2010 14:02

Kdysi jsme prodávali rodinný dům. To s sebou neslo i řadu návštěv, mimo jiné i u jedné slečny, bydlící na Rybářské ulici poblíž výstaviště. Krásná neznámá nám otevřela překvapivě celá nahá, aniž by pociťovala sebemenší rozpaky. Hned se mi v kalhotách postavil, leč tentokrát jsem si musel nechat zajít chuť - doprovázel jsem totiž svoji matku, jinak majitelku domu...

Jednou jsem zase byl u své někdejší holky až do rána, a zatímco ona už vstala a chystala něco na zub, zazvonila její dobrá kamarádka. U mně jde to ranní probouzení poněkud ztuha, slyšel jsem nějaké hlasy z kuchyňky a dostal náramnou žízeň. No není divu, léto už běželo naplno, těch 30 stupňů bylo už od rána a tak jsem vstal, jak jsem byl celý nahý z postele a rovnou se šel napít.
"No ahoj Majko," pozdravil jsem jakoby nic tu druhou a obrátil se na svoji: "Nalij mi taky trochu čaje, prosím tě..." Usedl jsem ke stolu a ještě napůl klimbal, když mi došlo proč Majka zírá s vytřeštěnýma očima. "No co, nahýho chlapa jsi přece už viděla, ne?" zasmál jsem se a se mnou i ty dvě. Zůstal jsem samozřejmě tak jak jsem byl, až do konce snídaně, jen moje skryté přání - abychom se svlékli všichni - zůstalo nenaplněno. Ale později, až jsem se s bejvalkou rozešel, mi Majka udělala malý striptýzek sama...přece jen!

"Je to všechno?" zeptala se mě pokladní středních let v mamutí drogerii, když namarkovala obrovskou hromadu kondomů všech barev, tvarů a druhů v mém košíku. "To je snad málo?" podivil jsem se. "S tím si budu užívat nejmíň půl roku!" vylétlo ze mně ani nevím jak.
Od té doby kupuji ono zboží raději v supermarketech, vždycky tak dvě tři krabičky a k tomu sedmičku kvalitního červeného. Vybírám si přitom pokladny s mladými holkami, s oblibou na ně spiklenecky mrknu a řeknu: "To mám život, viďte slečno! Takový nákup dělám ze všech nejradši..."

Šel jsem v nemocenské na rentgen plic a byl už hotov, když jsem zaslechl jak sestra opakovaně volá dalšího pána. Nějak automaticky jsem vzal za kliku vedlejší kóje, které sloužily ke svlékání a oblékání pacientů s vědomím, že zevnitř se nedají otevřít - to aby se pacient omylem neocitl v záři škodlivých paprsků, kdyby vystoupil z kóje dříve než by měl. Otevřu dveře a povídám, "Už vás volají," ale místo pána se na mě zde dívají pěkné dvojky, holá prsa jedné pacientky. Zakoktal jsem omluvu, a pak při čekání na výsledky jsme po sobě jen po očku pokukovali...

Jdu takhle kolem kterési střední školy a holka z postávající skupinky adolescentů obého pohlaví na mě znenadání pokřikne: "Ahoj taťko!" Zarazil jsem se, když jsem si uvědomil že tím asi myslela mě a cosi mě napadlo. Kousek jsem se vrátil, stoupnul si rovnou před dívčinou a pravil: "To se mýlíš, holčičko! Nemůžu být tvůj taťka, neboť já si vždycky dával pozor a prcal přes gumu - i tvoji mámu... Ale jestli nevěříš, támhle kousek bydlím a tak tě můžužu vzít nahoru a uvidíš, jak tě tam vymrdám, až uslyšíš zpívat andělíčky!"
A nechal jsem zkoprnělé adolescenty stát s otevřenýma hubama.

 

19.04.2010 16:44

Narodil jsem se a vyrostl v Brně, o němž se docela pravdivě říká že je jen větší vesnice. No ano, asi se tu lidi víc a blíže znají...
Já byl ve svých 14 letech už celkem (fyzicky) vyspělý, ramenatý a sebevědomý. Ale musím říci, že holky se mi ještě nijak moc nelíbily. Byly samá ruka samá noha, no puberta! Zato ty na obrázcích, či přesněji černobílých, tak trochu rozmazaných malých fotkách, pořízených z kdovíkolikáté kopie něčeho, co tiskli na tom zapovězeném Západě - no to byly ženské! Prsiska obrovská, koukali jsme na ně s otevřenými pusami, figury zcela dokonalé, jaký to kontrast s našimi hubenými a plochými učitelkami! Rozšiřovali jsme to mezi sebou, tuším tak za 3 kačky/ks a páni, za tenhle obnos bylo dětské vstupné do předměstského kina...! No, později jsem se i sám, jakožto začínající fotoamatér, podílel na jejich výrobě.
Leč nepředbíhejme.
Říkám, že my kluci jsme se vlastně s holkama ještě moc nebavili, ale přece jen byly vyjímky. Už nevím ani jak, seznámil jsem se s třema takovýma, věkem mezi 16-17. Bylo to na Kraví hoře, jenže ta ještě vypadala o dost jinak než dnes, byla zarostlá keři a stromy, hlavně třešněmi. Po nich jsme tehdy šplhali, zobali ještě nezralé plody a plácali jen tak o ničem. Až ta nejvyspělejší, pamatuji se že se jmenovala Ylona, se začala ke mně jaksi zvláštně tisknout, otírat se o mě tělem a jakoby náhodně její ruce sjížděly k mým trenkám...byl nějak květen/červen, takže teplo a my normálně chodili v tričku a trenkách, tehdy zásadně červených. Projížděl mnou takový zvláštní pocit, nedovedl jsem tehdy pochopit co se to se mnou děje, nebylo to totiž ono známé vzrušení, jako když jsem si ho nad zmíněnými fotkami honil, bylo to ještě něco mnohem víc, připadal jsem si jakoby celý 'sevřen' do slasti, ze které se mi nechtělo ven a ve které jsem chtěl zůstat co nejdéle... No nebudu vás napínat, po chvíli mě holky zatáhly mezi husté keře a tam mi stále se smějící Ylona, za přihlížení druhých dvou děvčat náhla sama shrhla trenky, krátce se zadívala na můj stojící kůl (a že teda stál jako tvrdý kůl!), pak ho chytila do ruky a sama si jej vrazila mezi stehna, ani jsem se nestačil pořádně podívat, jak tam holky vypadají... Tak dvakrát se jí podařilo přirazit, když jsem už stříkal jak zahradní hadice. Hned mi změkl a vypadl z ní, zklamaně se ušklíbla a sáhla po připraveném kapesníku, se kterou si ji utřela. Pak jsme se rychle rozešli a já měl o čem přemýšlet.
No jo, tak to vypadá že jsem ztratil panictví, ani nevím jak! A to bez přípravy, bez nějakého těšení se na to, s holkou co měla trochu uhry a ani se mi moc nelíbila. To je ale šlamastyka...! Ten večer jsem měl nejspíš zvýšenou teplotu, vím že hlava mi třeštila a dlouho jsem nemohl usnout. Pár dalších dnů jsem byl dost zamlklý a i ve škole se ptali, co se mnou je. Ale nikomu jsem o tom přirozeně nevyprávěl, vlastně ani později když se kluci nesměle snažili přiblížit holkám, a to si nic nenamlouvejme, za tím jediným účelem který já už měl za sebou. Pěkně se to vypráví, jenže já byl tehdy tím zážitkem docela vyvedený z míry, cítil jsem se jakoby podveden, málem jako zneužitý, tohle asi nepochopí ten kdo nic takového neprožil... Že to bylo předčasně, v době kdy jsem na to nebyl připraven, nemusím zdůrazňovat. Mnohdy se ale říká, jak to působí nedobře na holky, ale já musím potvrdit, že ani pro kluka to není dobré... Holt všechno musí nejprve uzrát. Ovlivnilo to na dost dlouho můj poměr k holkám, jaksi teď už nebylo proč se jim snažit porozumět. To všechno jsem pak musel dohánět v několika příštích letech a upravit si tak svůj dost nevyrovnaný vztah k opačnému pohlaví.
A ona Ylona? Párkrát jsme se ještě potkali, řekli si ahoj a to bylo vše. Opakovat to, co bylo tehdy v parku nás oba ani nenapadlo, cítili jsme že se to vlastně nemělo stát.

K tomuto článku, stejně jako ke všem následujícím, můžete připsat svůj komentář (do knihy návštěv). Ale říkám předem, že se nehodlám s nikým přít o to, jestli jsem to skutečně zažil... ŽIVOT SÁM PÍŠE TY NEJFANTASTIČTĚJŠÍ PŘÍHODY!
A tahle je jen jednou z nich, možná ani ne ta nejlepší... Však ještě uvidíte.
 

16.04.2010 15:38

Dnes byl spuštěn můj nový blog. Prosím sledujte jej, budeme se snažit přinášet vždy aktuální informace. Číst zprávy tohoto blogu je možné i přes RSS kanál.